Close
Written by: KLAIRY ALEXANDROY on 9 Δεκεμβρίου, 2021
Πως να γίνετε καλύτερος εραστής

Πως να γίνετε καλύτερος εραστής

Είναι ευρέως γνωστό ότι όλοι οι άντρες θέλουν να είναι καλοί στο κρεβάτι. Πολλές φορές έχουν την πεποίθηση ότι δεν είναι αρκετά καλοί για τη σύντροφο τους και ότι πως έχουν ανάγκη τη βελτίωση. Σε αυτή τη προσπάθεια ψάχνουν τον κατάλληλο τρόπο για να το πετύχουν. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να βελτιωθεί μέσα από τη μελέτη, όπως και τόσες άλλες πτυχές της ζωής μας.

Αν και δεν υπάρχει ένας στάνταρντ τρόπος για να γίνει κάποιος ο τέλειος εραστής, υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορεί να ακολουθήσει και να επωφεληθεί. Στο άρθρο αυτό θα σας παρουσιάσουμε μερικούς εύκολους τρόπους για να μπορέσετε να γίνετε ένας καλύτερος εραστής στο σύνολο. Χρησιμοποιείστε τους ανεξάρτητα από το επίπεδο σας για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας, όπως και τις ικανότητες στο κρεβάτι. 

Αλλάξτε τη σχέση σας με το πορνό

Για να μπορέσετε να γίνετε καλύτερος σε οποιοδήποτε θέμα, είναι σημαντικό να ξεχάσετε τις πιθανές κακές συμβουλές που μπορεί να έχετε πάρει. Μπορεί το πορνό να είναι μέρος της ζωής κάθε ενήλικου ανθρώπου, ωστόσο ενδέχεται να τους δώσει  δραστικά λανθασμένες ιδέες σχετικά με το πως θα πρέπει να είναι το καλό αλλά και σωστό σεξ.

Μπορεί να χρησιμοποιείται ως μια μορφή σεξουαλικής ψυχαγωγίας και να αποτελεί μια μεγάλη πηγή διασκέδασης για εσάς όπως και το σύντροφό σας. Ωστόσο η χρήση του ως μορφή σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, ενδέχεται να οδηγήσει σε δυσάρεστες συνέπειες. Σε αρκετές περιπτώσεις οι άντρες χρησιμοποιούν το πορνό στο κρεβάτι σαν κάποια μορφή οδηγού, σχετικά με το είδος του σεξ που πρέπει να κάνουν, χωρίς προηγουμένως να έχουν συμβουλευτεί το σύντροφο τους.

Μπορεί το πορνό να είναι πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα δεν είναι το σχέδιο για ένα καλό σεξ. Εάν λοιπόν είστε αποφασισμένη να κάνετε ότι βλέπετε, όπως βρώμικες συμπεριφορές και πράξεις χωρίς πρώτα να ρωτήσετε, είτε ότι είναι φυσιολογικό να μην βάλετε προφύλαξη χωρίς πρώτα να ρωτήσετε τη σύντροφο σας, τότε θα πρέπει σίγουρα να σκεφτείτε ξανά κατά πόσο σας έχει κάνει καλό όλη αυτή η πληροφορία.

Εξοικειώστε τον ευατό σας με το ασφαλές σεξ

Το σεξ δεν είναι διασκεδαστικό σε καμία των περιπτώσεων εάν είναι μέσο οδήγησης για τη μετάδοση μόλυνσης. Είναι απλά ένα κακό σεξ στο οποίο το κακό καθυστερεί. Το καλύτερο σεξ είναι το ασφαλές. Εφόσον επιθυμείς να είσαι καλύτερος εραστής, θα πρέπει να γνωρίζεις τις βασικές αρχές που αφορούν τη πρόληψη της μετάδοσης ΣΜΝ, όπως και της απροσδόκητης εγκυμοσύνης. 

Ένα θέμα για το οποίο πολλά παιδιά γνωρίζουν πραγματικά λίγα πράγματα, ή ακόμη  χειρότερα η γνώση που έχουν στην πραγματικότητα είναι εσφαλμένη. Οι πρακτικές του ασφαλούς σεξ αποτελούν τα θεμέλια για το καλό σεξ. Ίσως όλα αυτά να μην ακούγονται συναρπαστικά, αλλά σίγουρα θα θέλετε να γνωρίζετε από πριν ότι το γεύμα σας είναι ασφαλές, πριν να ξεκινήσετε να το τρώτε. 

Φροντίστε να μάθετε για τις πρακτικές συναίνεσης

Στη πλειοψηφία τους τα περισσότερα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα μπορούν να λάβουν θεραπεία. Επίσης είναι δυνατό να αναστρέψετε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη με ένα χάπι της επόμενης ημέρας είτε με τη διαδικασία της άμβλωσης. Τα πράγματα όμως είναι πολή διαφορετικά στη περίπτωση που παραβιάσετε εν αγνοία σας κάποια κατάσταση επειδή δεν έχετε αντίληψη των βασικών της συναίνεσης. Το ότι μια γυναίκα λέει όχι δεν σημαίνει ότι στην ουσία λέει ναι.

Η απάντηση είναι όχι και μπορεί να οδηγήσει σε ένα τραύμα δύσκολο να αναιρεθεί. Όσον αφορά τη σεξουαλική συναίνεση, δεν είναι κάτι δύσκολο αλλά απλά κάτι που πολλά παιδιά δεν διδάσκονται μεγαλώνοντας αν και ιδιαίτερα σημαντικό. Αν επιθυμείτε να γίνετε καλός σύντροφος στο σεξ, οφείλετε να μπείτε στο κόπο να γνωρίσετε στον εαυτό σας την έννοια της συγκατάθεσης, ακόμα και στη περίπτωση που πιστεύεται πως το έχετε ήδη καταφέρει.

Γνωρίστε τα σεξουαλικά παιχνίδια

Για τους περισσότερους άντρες, η ιδέα του να ανταγωνιστούν τις δυνατότητες ευχαρίστησης που προσφέρει ένα σεξουαλικό παιχνίδι, μπορεί να είναι τρομακτικό. Λειτουργεί με μπαταρία και επομένως δεν κουράζετε, είναι πάντα στη κατάλληλη κατάσταση και δεν τελειώνει πρόωρα. Ωστόσο ηεχνάτε ότι η ενσωμάτωση σεξουαλικών παιχνιδιών στη διάρκεια του πραγματικού σεξ, μπορεί να είναι μια κατάσταση πολύ διασκεδαστική και για τους δύο συντρόφους.

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε την αδεξιότητα αυτή της χρήσης ενός εργαλείου, το οποίο δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά. Η σύντροφος σας μπορεί ως γυναίκα να έχει ήδη έχει ήδη ένα τουλάχιστον τέτοιο παιχνίδι. Εναλλακτικά μην φοβηθείτε να παραγγείλετε κάποιο από το ίντερνετ αφού κυκλοφορούν σε διάφορες ποικιλίες, κατάλληλες για πλήθος σκοπών. Εξερευνήστε τα στο κρεβάτι και δείτε τα όχι ως αντίπαλο, αλλά ως ένα φοβερό βοηθό.

Δημιουργήστε μια λίστα με τα θέλω σας

Καλό είναι ανεξάρτητα από το γεγονός του άνα βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι, να μπορείτε να κατανοήσετε τις δικές σας επιθυμίες όπως και τα όρια σας. Ένας καλός τρόπος για να το επιτύχετε είναι με τι συμπλήρωση μιας λίστας από ναι και όχι. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι απλή, αφού μπορείτε απλά να διαβάσετε μια λίστα με διάφορες σεξουαλικές πράξεις και αναλόγως να υποδείξετε το αν σας ενδιαφέρει, ίσως ή και όχι να τις εκτελέσετε.

Στη περίπτωση που είστε σε σχέση μπορείτε να συμπληρώσετε τις λίστες χωριστά και κατόποιν να συγκρίνετε τις σημειώσεις σας μαζί με το σύντροφό σας. Με το τρόπο αυτό μπορείτε να δείτε σε ποια από αυτά συμφωνείτε και σε ποια όχι, δηλαδή αυτά στα οποία είστε λιγότερο ευθυγραμμισμένοι. Φυσικά, μπορεί να είναι λίγο άβολο να παραδεχτείς τα kinky πράγματα που σου αρέσουν, ωστόσο άμα δεσμευτείς να το συμπληρώσεις ειλικρινά και στη συνέχεια να το συζητήσεις, θα έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις πραγματικά τον ερωτικό εαυτό του άλλου.

Ακόμη και στη περίπτωση ποθ είστε ελεύθεροι, συνεχίζει να αποτελεί μια καλή ευκαιρία ώστε να να κατανοήσετε καλύτερα τι σας αρέσει, όπως και το τι θέλετε αλλά και τι όχι. Αυτή η παραδοχή μπορεί να έχει μεγάλη σημασία στο πλαίσιο σύνδεσης εκείνο όπου σας ζητείται να δοκιμάσετε κάτι που πιθανόν δεν έχετε δοκιμάσει ξανά.

Οι ερωτήσεις μπορούν να κάνουν καλό

Ίσως να φαίνετε βαθιά αντισέξι η παραδοχή του ότι δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις ή πώς να το κάνεις καλύτερα στο σύντροφο σου. Το να κάνεις όμως μια ερώτηση είναι αντισέξι μόνο για μια στιγμή, ενώ το να συνεχίσεις να λειτουργείς έχωντας άγνοια είναι αντισέξι για πάντα, αφού με το τρόπο αυτό είναι πιθανό ότι δε θα μπορέσεις να γίνεις καλύτερος εραστής. Θυμίσου ότι δεν χρειάζεται να είναι στην ίδια τη στιγμή.
Θα μπορούσες κάποια στιγμή πριν από το σέξ είτε μετά από αυτό να να κάνεις μια ερώτηση στο σύντροφο σου σχετικά με το τι θέλει περισσότερο όπως επίσης, λιγότερο. Σχετικά με το τι θέλει να δοκιμάσει, τις φαντασιώσεις του ή το τι θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά είτε και πιο σωστά.
Ελπίζουμε με τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές μας να σου δώσαμε το σωστό δρόμο για να γίνεις καλύτερος εραστής. Σίγουρα δεν θα γίνει από τι μια μέρα στην άλλη, αλλά με τη κατάλληλη προσπάθεια θα μπορέσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα να δώσεις μια ώθηση στον εαυτό σου. Μην φοβάσαι να μιλήσεις και να ανοικτείς και θυμίσου ότι η κάθε γυναίκα εκτιμάει ένα αρσενικό το οποίο πραγματικά προσπαθεί να τη κάνει ευτυχισμένη στο κρεβάτι.

 

Be the first to comment here.

Name
Email
Your comment